|
||
Prof. Dr. Sait Aykut AYTAÇ |
Telefon: 0 312 297 71 13 E-mail: aytac@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Mikrobiyolojisi Patojen Bakteriler Gıda End. Hij. ve Sanitasyon |
|
||
Prof. Dr. İsmail Hakkı BOYACI |
Telefon: 0 312 297 61 46 E-mail: ihb@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Biyosensörler Enzim Elektrotlar Enzim Teknolojisi Enzim Kinetiği |
|
||
Telefon: 0 312 297 71 08 E-mail: vgokmen@hacettepe.edu.tr |
||
|
||
Prof Dr. Dilek SİVRİ ÖZAY |
Telefon: 0 312 297 62 11 E-mail: sivri@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Hububat Bilimi ve Teknolojisi Hububat Proteinleri Enzimler ve Enzim Saflaştırılması Reoloji |
|
||
Telefon: 0 312 297 71 12 E-mail: yesim@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Mikrobiyolojisi |
|
|
||
Prof. Dr. Ümran UYGUN |
Telefon: 0 312 297 71 17 E-mail: umran@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Kontaminatları Pestisit Kalıntıları Fonkiyonel Gıdalar Gıda Katkıları |
|
||
Prof. Dr. Halil VURAL (Dekan) |
Telefon: 0 312 297 71 16 E-mail: ghalil@hacettepe.edu.tr
|
Çalışma Konuları: Et Teknolojisi Gıda Toksikolojisi |
|
||
Prof. Dr. Arzu BAŞMAN |
Telefon: 0 312 297 71 15 E-mail: basman@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Hububat Bilimi ve Teknolojisi Gıda Kimyası |
|
||
(Bölüm Başkanı) |
Telefon: 0 312 297 62 58 E-mail: atopcu@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Süt İşleme Mühendisliği Süt Bilimi ve Teknolojisi Gıda Makine ve Ekipmanları Gıda İşlemede ve Muhafazada Yeni Yöntemler Gıda Kalite Kontrol |
|
||
Prof. Dr. Remziye YILMAZ |
Telefon: 0 312 297 71 06 E-mail: remziye@hacettepe.edu.tr
|
Çalışma Konuları: Gıda Biyoteknolojisi ve Genetik Mühendisliği |
|
||
Doç. Dr. F. Ceyda DUDAK ŞEKER |
Telefon: 0 312 297 71 03 E-mail: ceyda@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Biyoteknoloji |
|
||
Telefon: 0 312 297 71 00 e-posta: yildirims@hacettepe.edu.tr ORCID: 0000-0002-5067-0139 |
Çalışma Alanları: Süt Proteinleri Protein Kimyası |
|
|
||
Telefon: 0 312 297 7100 E-mail: burcea@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Termal Proses ve Gıda Kimyası |
|
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba BULAT |
Telefon: 0 312 297 7100 E-mail: tbulat@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Süt Kimyası ve Biyokimyası Fermantasyon Teknolojisi |
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Ezgi DOĞAN CÖMERT
|
Telefon: 0 312 297 7100 E-mail: ezgi.dogan@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Kimyası |
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Ecem Evrim ÇELİK |
Telefon: 0 312 297 7100 E-mail: ecemevrim@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Kimyası |
|
||
Telefon: 0 312 297 62 61 e-posta: aytulhamzalioglu@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Alanları: Gıda Kimyası ve Beslenme In vitro Sindirim |
|
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Beyhan GÜNAYDIN DAŞAN (Bölüm Başkan Yrd.) |
Telefon: 0 312 297 71 00 E-mail: beyhang@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Biyoteknoloji Biyomühendislik |
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Tolgahan KOCADAĞLI (Bölüm Başkan Yrd.) |
Telefon: 0 312 297 62 61 E-mail: tolgahan@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Kimyası ve Analizleri Maillard Reaksiyonu ve Karamelizasyon Lezzet Kimyası |
|
||
Telefon: 0 312 297 62 61 E-mail: neslihangoncuoglu@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Kimyası ve Analizleri Maillard Reaksiyonu ve Karamelizasyon Biyoaktif Bileşikler
|
|
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Nur YAZĞAN |
Telefon: 0 312 297 71 00 e-posta: nuryazgan@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Alanları: Süt Teknolojisi Biyosensör Nanopartikül Alternatif Proteinler |
|
||
Telefon: 0 312 297 71 00 e-posta: cemileyilmaz@hacettepe.edu.tr
|
Çalışma Alanları: Gıda fermantasyonu Biyojenik aminler Triptofan ve türevleri Biyoaktif bileşikler Atık değerlendirme
|
|
|
||
Dr. Öğr. Üyesi Elif YOLAÇANER |
Telefon: 0 312 297 71 05 E-mail: eyolacaner@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Teknolojisi Mikrodalga İşleme |
|
||