Prof. Dr. Jale Acar |
E-posta: acar@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Meyve ve Sebze Mikrobiyolojisi Meyve ve Sebze Teknolojisi Meyve ve Sebze Suyu Üretim Teknolojisi |
|
||
Prof. Dr. Mehmet Mutlu
|
|
Çalışma Konuları: Biyoteknoloji ve Biyomühendislik Plasma polimerizasyonu ile yüzey modifikasyonu Proses kontrol ve simülasyonu Matematiksel Modelleme Biyosensörler |
|
||
Prof. Dr. İlbilge Saldamlı
|
|
Çalışma Konuları: Süt İşleme Mühendisliği |
|
||
Prof. Dr. Ferhunde Us |
E-posta: fus@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Temel İşlemler
|
|
||
E-posta: temiz@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Mikrobiyolojisi Fermantasyon Mikrobiyolojisi Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon Enzim Bilimi
|
|
|
||
Prof. Dr. Süeda Çelik
|
E-posta: sueda@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Gıda Kimyası Hububat Bilimi ve Teknolojisi |
|
||
Prof. Dr. Yaşar Kemal Erdem
|
Çalışma Konuları: Süt teknolojisi Membran Filtrasyon Uygulamaları Enzim Teknolojisi ve Peynir Biyokimyası Gıda Endüstrisi Atık ve Artıkları |
|
|
||
Prof. Dr. Hamit KÖKSEL |
E-posta: koksel@hacettepe.edu.tr |
Çalışma Konuları: Hububat Bilimi ve Teknolojisi |
|
|
|